Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

«Дзвони Чорнобиля»

26/04/2019

26 квітня 1986 року відбувся вибух  на Чорнобильській АЕС – світ став свідком однієї з найжахливіших катастроф в історії людства. А сьогодні минає 33 роки від дня страшної трагедії.

У нашій школі теж не забувають про той страшний день і тому 23-го квітня був проведений спомин – реквієм «Дзвони Чорнобиля». Захід супроводжувався відео-екскурсом «Чорнобильське лихо», завдяки якому присутні могли побачити наслідки трагедії одразу після вибуху та багато років потому.   

Учні 8-А класу ознайомили присутніх з важливими питаннями стосунків людини з мирним атомом та жахливими наслідками аварії. Учні Нікітенко Т., Чесніківський М. декламували вірші, присвячені Чорнобильській трагедії під акомпанемент гри на гітарі (Квасніцький О.). Звучала класична музика, як супровід поезії Ліни Костенко у виконанні Лайко Олени Сергіївни, а також представлена хореографічна композиція на тему Чорнобильської катастрофи.

Хвилиною мовчання вшанували пам‘ять тих, хто ціною власного життя врятував світ.

За роком спливає рік, але для нашої Батьківщини Чорнобиль залишається незагоєною раною. Підростаюче покоління, повинні пам'ятати, що Чорнобильська трагедія — це останнє застереження людству, що природа не вибачає жорстокості й недбалості у ставленні до себе. Вона завжди віддячує взаємністю.

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×