Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Дружня зустріч за круглим столом

27/09/2016

У вівторок, 27 вересня, у ТСШ №3 відбулося засідання Учнівського парламенту. Воно проходило у теплій дружній атмосфері. За горнятком чаю і свіжовипеченим круасаном кожен з присутніх мав змогу поділитися із дирекцією усіма думками щодо роботи шкільного самоврядування, розповісти про своє бачення школи як закладу, в якому учні вчаться та беруть участь у різноманітних заходах. Ініціатором такої зустрічі виступила директор школи Будій Надія Дмитрівна, яка вислухала всі зауваження та пропозиції школярів щодо вдосконалення співпраці учнівського та педагогічного колективів. Вона запропонувала зробити кожну п’ятницю “Successful Day” - днем, коли учні спілкуються лише англійською мовою із вчителями та однокласниками, а на перервах із шкільних колонок лунають англомовні пісні. Учні радо сприйняли таку пропозицію, адже не варто забувати, що ТСШ №3 – школа із поглибленим вивченням іноземних мов, і таке нововведення допоможе вдосконалити навики говоріння англійською.

На засіданні були присутні заступник директора з виховної роботи Танцовна Оксана Іванівна, педагог-організатор Федірко Ірина Андріївна, голова Учнівського парламенту Хомишин Олександра, її заступник – Василевич Владислав та голови комісій: Симко Катерина (комісія з питань туристсько-спортивної роботи), Резніченко Марта (комісія з питань формування здорового способу життя), Козій Анастасія (комісія з питань культури і організації дозвілля), Нацюк Олександра (комісія з питань навчання), Козіцька Олександра (комісія з питань соціалізації), Стаханська Анастасія (комісія з питань преси та інформації), Пільгун Анастасія (комісія з питань захисту прав).

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×