Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

До уваги випускників 11-х класів та їх батьків!

17/01/2017

10 січня стартувала реєстрація на пробне ЗНО-2017

Зареєструватися для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Реєстрація триватиме з 10 до 31 січня 2017 року.

Кожен зареєстрований учасник може скласти тести: 1 квітня з української мови і літератури, а 8 квітня – з одного з предметів (історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французької мов).

Участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні платна. Вартість тестування визначає регіональний центр оцінювання якості освіти.

 Докладніше про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання можна дізнатися на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання – важлива складова підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

Це можливість:

  • ознайомитися із процедурою та стандартизованими тестами, що відповідають вимогам  Програм, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року;
  • виконати пробний тест та попрактикуватися в заповненні бланків відповідей;
  • навчитись ефективно розподіляти час;
  • отримати правильні відповіді та дізнатися результат тестування;
  • психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання;
    оцінити власний рівень навчальних досягнень.

Електронна адреса: rc.if@testportal.gov.ua

ЗАТВЕРДЖЕНО.
Наказ Івано-Франківського регіонального
центру оцінювання якості освіти
/28.11.2016 №112-ОД

 

Порядок реєстрації осіб для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2017 року
у Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій областях

  1. Цей Порядок визначає сукупність вимог, дій щодо реєстрації осіб, які виявили бажання взяти участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2017 року (далі – пробне ЗНО) у  Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій областях – адміністративно-територіальних одиницях зони обслуговування Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти (далі – ІФРЦОЯО).
  1. Участь у пробному ЗНО може взяти особа, яка виявила бажання пройти пробне ЗНО, зареєструвалася для цього на сайті ІФРЦОЯО www.test.if.ua з 10 до 31 січня 2017 року та своєчасно оплатила дану послугу.
  1. Особа, яка бажає зареєструватися для участі у пробному ЗНО, повинна:
  1. визначитись з переліком навчальних предметів, з яких проходитиме пробне ЗНО, (українська мова і література – 01 квітня 2017 року, англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, російська мова, фізика, французька мова, хімія – 08 квітня 2017 року), враховуючи при цьому можливість зареєструватися для складання тесту лише з одного навчального предмета у разі одночасного проведення пробного ЗНО з декількох навчальних предметів;
  2. зайти на сайт ІФРЦОЯО www.test.if.ua у розділ «Реєстрація на пробне ЗНО-2017»;
  3. ознайомитися у розділі «Реєстрація на пробне ЗНО-2017» з
    • Положенням про пробне зовнішнє незалежне оцінювання, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 11.12.2015 №1277,
    • Угодою публічної оферти,
    • запропонованими повідомленнями;
  4. заповнити на сайті  форму заяви (у заяві вказується така інформація про особу: прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання, контактний телефон, електронна адреса, навчальний заклад, у якому особа здобуває повну загальну середню освіту, перелік навчальних предметів із зазначенням мови завдання пробного тесту, населений пункт з установленого ІФРЦОЯО переліку, де особа проходитиме пробне ЗНО);
  5. роздрукувати заяву на пробне ЗНО  з квитанцією(ями) на оплату проходження пробного ЗНО;
  6. здійснити оплату за квитанцією(ями) на оплату проходження пробного ЗНО протягом 7 (семи) робочих днів в установах будь-якого банку України, уважно перевіривши відомості, вказані у квитанції про оплату, зокрема в частині призначення платежу (код, прізвище, ім’я, по батькові особи, за пробне зовнішнє незалежне оцінювання з «предмета»);
  7. зберігати заяву на пробне та квитанцію(ії) про оплату до часу проходження пробного ЗНО.
  1. Реєстрація для участі у пробному ЗНО вважається завершеною після надходження повної суми коштів для оплати даної послуги з обраного(их) особою предмета(ів) на рахунок ІФРЦОЯО, зазначений у квитанції на оплату.
  1. Для кожної особи, яка зареєструвалася для участі у пробному ЗНО, на сайті ІФРЦОЯО www.test.if.ua створюється інформаційна сторінка «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО», доступ до якої здійснюється за кодом та паролем зазначеним у заяві на пробне ЗНО.

В «Особистому кабінеті учасника пробного ЗНО» можна:

  1. переглянути реєстраційні дані,
  2. перевірити надходження сплачених за квитанціями коштів до ІФРЦОЯО,
  3. після 14 березня 2017 року отримати інформацію про пункт(и) проведення пробного ЗНО і роздрукувати запрошення (реєстраційну картку),
  4. ознайомитися з іншою інформацією.
  1. У разі неучасті особи у пробному ЗНО сплачені кошти не повертаються. Ця особа має право отримати комплект тестових матеріалів, звернувшись у триденний термін у пункт проведення пробного ЗНО за адресою, вказаною у запрошенні (реєстраційній картці).
  1. Особа, яка зареєструвалася для участі у пробному ЗНО та оплатила послугу, може внести зміни до своїх реєстраційних даних протягом часу, відведеного на реєстрацію (з 10 до 31 січня 2017 року), звернувшись з відповідною письмовою заявою до ІФРЦОЯО.
  1. Захист персональних даних осіб, зареєстрованих для участі у пробному ЗНО, здійснюється відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».
  1. Факт оплати проходження пробного ЗНО є підтвердженням ознайомлення та згоди особи, яка виявила бажання пройти пробне ЗНО у 2017 році, з даним Порядком, документами зазначеними у підпункті 3 пункту 4 цього Порядку.
Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×