Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

До уваги учнів 11-х класів та їх батьків!

24/11/2017

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки від 09.11.2017 № 1459 випускники нашої школи, які проходитимуть ЗНО з англійської мови, будуть виконувати тести, які міститимуть завдання профільного рівня складності, що відповідає рівню В2 за Загальноєвропейськими рекомендаціями з мовної освіти. Оскільки, на кінець 11 класу учні спеціалізованих шкіл з поглибленим вивченням іноземних мов повинні досягнути рівня В2 з основних видів мовленнєвої діяльності (аудіювання, читання, письма, говоріння), випускники нашої школи виконуватимуть тестові  тільки завдання рівня В2. Незалежно від мети проходження ЗНО (для вступу до вищого навчального закладу України чи вибору англійської мови як предмета ДПА), учні школи будуть виконувати завдання у повному обсязі.

У 2018 році до сертифікаційних робіт з іноземних мов додано нову частину – «Аудіювання».

З метою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, а також, щоб ознайомити майбутніх учасників із структурою тесту, УЦОЯО опубліковано демонстраційні варіанти зошитів з англійської та інших іноземних мов, примірники бланків для перенесення відповідей, а також зразки аудіотекстів до частини «Аудіювання».

Зразки зошитів та аудіотекстів розміщено у розділі «Предмети ЗНО» у підрозділах «Завдання сертифікаційної роботи» з предметів: англійська мованімецька мовафранцузька мова. Ознайомитися з демонстраційними варіантами тестових зошитів можна, відкривши зошит у форматі pdf.

Майбутні учасники тестування також мають можливість прослухати фрагменти текстів частини «Аудіювання» та потренуватися у виконанні завдань. Аудіофайл можна відтворити безпосередньо у підрозділі «Завдання сертифікаційної роботи» або на каналі YouTube.

https://testportal.gov.ua/zno-z-inozemnyh-mov-oprylyudneno-demonstratsijni-varianty-testiv/

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×