Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

До уваги батьків першокласників!

20/08/2020

Ви питаєте, ми відповідаємо…

Найчастіші питання, які виникають під час підготовки до нового навчального року.

1. Коли відбудуться батьківські збори?

Зараз школа розробляє алгоритм роботи у новому навчальному році із врахуванням рекомендацій Міністерства освіти та науки, головного санітарного лікаря України та особливостей епідемічної ситуації в нашому місті. Тому батьківські збори відбудуться наприкінці серпня, коли буде конкретна інформація щодо особливостей навчання. Про дату, час та формат зборів Вас буде повідомлено у класній Viber-групі та на сайті школи.

2. Чи потрібна шкільна форма?

Шкільна форма – це безсумнівно дисциплінуючий чинник, вона покликана згладжувати соціальну нерівність серед дітей, формувати почуття спільності і згуртованості з класом і школою. На Раді школи було прийняте рішення про те, що учні повинні дотримуватися ділового стилю одягу. Рекомендуємо для повсякденного носіння в школу обрати дитині темно-синій одяг, адже такий колір мобілізує розумову діяльність і налаштовує школяра на робочий лад. Сорочки та блузи – світлих, але стриманих кольорів. Фасон одягу – на Ваш смак та вибір.

3. Яким має бути одяг та взуття для уроків фізичної культури?

Спортивний одяг не повинен обмежувати рухи дитини, має бути комфортним, якісним, щоб тіло дитини дихало і не було подразнень. Якщо Ваша дитина ще не вміє зав’язувати шнурки на взутті, найкраще підійде спортивне взуття на липучках. При виборі спортивного одягу та взуття враховуйте, що за сприятливих погодних умов уроки фізкультури будуть проводитися на вулиці.

4. Список рекомендованих канцтоварів для першокласника.

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×