Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

День філармонії у школі

27/09/2016

Традиційно в останній тиждень вересня, напередодні професійного свята Дня учителя, у нас проходить День філармонії. Сьогодні артисти Тернопільської обласної філармонії дарували глядачам, учням 5-7 класів та вчителям, тепло і щирість своїх сердець, зокрема учасники академічного ансамблю народного танцю «Надзбручанка» (головний балетмейстер Ігор Барилко). Нікого не залишив байдужим їхній лемківський народний танець «Трясунець» та жартівливий танок «Вихиляс» (останній виконав чоловічий склад ансамблю). Бездоганним виконанням пісні «Явір і яворина» (слова Дмитра Павличка, музика Олександра Білаша) вразив усіх присутніх Володимир Шагай, він же заспівав жартівливу пісню «Мав я раз дівчиноньку». На цьому щедрі вітальні слова не закінчилися. Лунали вітання і для вчителів фізичного виховання, і для вчителів української мови та літератури. Спеціально для вчителів іноземних мов симфонічний оркестр (соліст – Руслан Мельник) виконав угорські мелодії, слідом за ними звучали ще й буковинські. Для вчителів початкових класів – танцівники станцювали танок за матеріалами, зібраними з Борщівщини, який називався «Дзюмбалики» (жіночий весільний головний убір). Подарунком для вчителів природничих наук стала гуцульська рапсодія та фантазії на теми народних мелодій.

Насамкінець директор школи Будій Надія Дмитрівна від імені усього учнівського та педагогічного колективів щиро подякувала усім артистам за чудові привітання. Адже від таких позитивних виступів і на душі стає трішки веселіше.

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×