Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

День духовної обнови « Коли ми разом, ми – родина» як день навчального закладу

08/12/2017

     7 грудня  у Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ст. №3 з поглибленим вивченням іноземних мов уже втретє було проведено  День духовної обнови, який проходив під гаслом" Коли ми разом, ми - родина". Замість традиційних уроків були незвичайні : урок спілкування  «Люби ближнього свого як самого себе»; урок Божого благословення - спільна молитва учнів, учителів, батьків «Під Твою милість прибігаємо…» (намірення: за духовну обнову нашої шкільної родини, щиру любов до Христової науки, дар мудрості в розбудові незалежної України); урок національного самовизнання - майстер - класи «Обереги українського народу»  (за участю майстрів КЗ ТМР "Центр творчості дітей та юнацтва» та Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості; урок особистісного пізнання - родинні свята «Коли ми разом, ми - родина»; урок театрального натхнення-театр історичних тем  «Sacred and Legendary Lifeof     St. Catherine» ; урок творчого зростання - «Ангел мого життя».        

     Упродовж дня учні, учителі, батьки мали можливість  подивитись виставку світлин учнів «Святині мого народу». Справжньою несподіванкою, яка викликала шквал емоцій, стала виставка картин Олега Шупляка - заслуженого художника України, члена Національної спілки художників України, золотого лауреата міжнародного фонду «Культурне надбання», володаря єдиного диплома «За майстерність і створення унікального стилю  в образотворчому мистецтві». Вона мала назву  «Неповторні барви України». На виставці була присутня дружина митця пані Галина. А учитель мистецтва Філь К.Д. проводила екскурсії для кожного класу, демонструючи творче надбання митця у ракурсі «Незвичайний звичайний митець».

     Підсумком дня стало Свято української мови, культури, духовності  «Скарби нашого народу», участь у якому взяли понад 250 школярів. Директор школи Будій Надія Дмитрівна привітала усіх присутніх з  Днем  духовної віднови, наголосила, що  це час призупинки, час, коли маємо прислухатися до голосу Божого, який завжди має нам що сказати, подякувала батькам за допомогу в організації та проведенні Дня навчального закладу. До присутніх у залі звернулась з  вітальним словом особлива гостя свята - заступник начальника управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Зварич Ганна Володимирівна.    

      Адміністрацією школи було представлено два соціальних проекти: «Книги як ліки від самотності» ( для людей похилого віку, які проживають у Комунальній  установі Тернопільської обласної ради "Петриківський обласний геріатричний пансіонат") та «Дерево милосердя» (адресна допомога до дня святого Миколая дітям-сиротам, дітям з багатодітних родин, самотнім людям – інвалідам).  

      Організаторами дійства та його режисерами стали заступники директора Шендеровська Л.В. та Танцовна О.І.

Детальніші фото можна переглянути в альбомі

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×