Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Чорнобиль… 35 років потому

30/04/2021

Подія 26 квітня 1986 року стала однією з наймасштабніших трагедій не лише для українського народу. Вибух на ЧАЕС вплинув на життя тисяч людей в усьому світі.

З нагоди 35-их роковин Чорнобильської катастрофи та з метою гідного вшанування мужності і самовідданості учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС у нашій школі було проведено тематичні години спілкування, бесіди: «Слава і шана ліквідаторам аварії на ЧАЕС!», «Чорнобильська катастрофа: причини та наслідки», «Чорнобиль – біль і трагедія українського народу».

Учитель історії Курилович Г.В. спільно з учнями переглянули та обговорили відеофільми: «Чорнобиль: минуле і сьогодні…», «На Чорнобиль журавлі летіли» .

У фойє школи було організовано виставку учнівських малюнків «Відлуння Чорнобильських дзвонів у серці народу живе» (вчит. Пилипів О.В.). У своїх роботах діти показали своє бачення екологічної катастрофи.

Учні 10-х класів під керівництвом вч. історії Морозюк Г.С. провели круглий стіл «Біль і крик душі – Чорнобиль!», обговорили актуальні проблеми, пов’язані з причинами та наслідками аварії на ЧАЕС.

Юне покоління повинне пам'ятати, що Чорнобильська трагедія — це останнє застереження людству. Природа не вибачає жорстокості й недбалості у ставленні до себе.

 

 

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×