Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

1 вересня у нашій школі уже традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника

01/09/2018

    1 вересня у Тернопільській спеціалізованій школі  І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов №3 уже традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника.
   У цей день шкільне подвір'я знову наповнилося веселими мелодіями, яскравими барвами осінніх квітів, дитячим щебетанням, посмішками юнаків та дівчат.
   День знань був яскравим, емоційно насиченим та дуже зворушливим, адже випускники вже зрозуміли,що таке свято у школі для них є останнім,а першокласники відкрили для себе нову сторінку, де все вперше - перший дзвоник,перша вчителька, перший урок.
    Голосно звучала урочиста музика,звідусіль лунали теплі слова, і кожне дитяче серце, хвилюючись, відгукувалося на заклик першого дзвінка. Віршами, танцями, співами вітали наймолодших школярів їх старші колеги.
   Настрій учням піднімали й герої з улюблених мультфільмів,адже до школи були запрошені сучасні аніматори. Діти радо приймали участь у вікторинах з ними.
   На урочисту шкільну лінійку завітав духовний наставник школи отець Роман Дутчак. Священник благословив учнів і дав настанови на майбутній шкільний рік.
    Директор школи, Надія Дмитрівна Будій, англійською мовою привітала усіх присутніх з успішним початком навчального року. А також вона подякувала тим, хто допомагає школі втілити у життя всі задуми: міській владі, працівникам освіти, батькам учнів.
Більше фотографій можна переглянути тут

 

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×